Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Мария Силвестър събира 8 жени да говорят за секс в НДК

отпечатай новината

23.01.2019 14:23 | Видян 2130 пъти

Мария Силвестър събира 8 жени да говорят за секс в НДК

Какво вълнува жените днес? Тази тема ще стои в основата на шегите в стендъп шоуто One Night Stand, което ще се проведе за втори път у нас. Осем жени ще се качат на сцената в зала 1 на НДК, за да разкажат със завидно чувство за хумор своите въжделения по въпросите за мъжете, виното и секса. Начело на комедийната вечер ще застане тв водещата и актриса Мария Силвестър, която ще дирижира настроението на 3000 зрители навръх международния празник на жената 8 март.

„Няма неудобни теми“ - под такова мото ще протече нощта, в която всяко клише за представителките на нежния пол ще бъде разбито със смях. Основните героини на вечерта ще са Цветелина Цекова, Кристина Домозетова, Йоана Станчева, Оля Антонова, Летяща Козила Ерато (Елисавета Белобрадова), Красимира Хаджииванова и Гери Турийска, за която прицелването в деликатните теми от интимния свят между жена и жена не е новост предвид проекта й „Пощенска кутия за (мръсни) приказки“.

Между 15 и 30 лв. струва пропускът за One Night Stand тази година. След като през 2018 г. билетите за събитието се разпродали за 24 часа, този път организаторите местят събитието си в зала 1, където и към момента вече са купени близо половината от местата.

"Оставете предразсъдъците, резервите и неудобствата си вкъщи, забравете за политическа коректност и цензура и елате да чуете нещата, които отдавна си мислите", анонсират дамите, които ще попаднат в светлината на прожекторите навръх 8 март.

Важно уточнение е, че в залата ще бъдат допускани единствено лица, навършили пълнолетие. Тя ще е достъпна за хора с инвалидни колички и хора с увреждания, а целият спектакъл ще се проведе и с помощта на жестомимичен превод за зрителите с увреден слух.

За най-големите парти машини сред посетителите в НДК организаторите се заемат и с наливането на основи на дамско афтърпарти. Пропуските за него обаче се продават отделно.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !