Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

DMX излезе от затвора

отпечатай новината

28.01.2019 11:09 | Видян 918 пъти

DMX излезе от затвора

Рапърът DMX отново може да се разхожда на свобода. Звездата, чието име по паспорт е Ърл Симънс, прекара няколко месеца в затвора заради данъчни измами.

Присъда за една година той получи миналия март, когато се призна за виновен в съда в Манхатън. Поради добро поведение, Симънс бе освободен по-рано.

Макар прокурорите тогава да настояваха за присъда от 5 години, съдията Джед Рейкаф заяви, че DMX е „добър човек“ и затова получава само 12 месеца зад решетките. За смекчаване на обстоятелствата, адвокатът на рапъра пусна в залата и парчето му Slippin, в което се пее колко е труден животът му.

Симънс се озова зад решетките, защото не беше декларирал приходите си, които възлизат на няколко милиона долара, от периода 2010 до 2015 г. Той не е използвал банкова сметка на свое име и е давал лъжливи декларации за доходите си в съда, когато е започнал процедура за несъстоятелност.

Изпълнителят на Party Up е имал проблем със закона и преди, поради отказа си да плаща детски издръжки, което го прати в затвора за два месеца. Той има общо 15 наследника от 9 различни жени. DMX е задържан няколко пъти и за носене на оръжие без разрешително, притежание на наркотици, превишена скорост, агресивно поведение и проявена жестокост над животни.

Източник: Monitor
Снимка: АП

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !