Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кейт Уинслет слага детективската значка

отпечатай новината

28.01.2019 11:25 | Видян 1176 пъти

Кейт Уинслет слага детективската значка

Осем години след като грабна „Еми“ и „Златен глобус“ за последната си роля на Милдред Пиърс в едноименния сериал на HBO, Кейт Уинслет пак си стисна ръцете с телевизионния гигант.

Носителката на „Оскар“ ще изгрее на малкия екран отново в главна роля, този път в поредицата "Mare of Easttown". За момента се планират лимитирано количество епизоди, но от продукцията не издават много подробности.

Знае се, че Унслет ще е “детектив от малко градче в Пенсилвания, който разследва местно убийство в момент, в който личния й живот се разпада около нея”.

За телеманиаците описанието на героинята напомня ужасно много на централния образ в друг хит на HBO - “Отворени рани” по романа на Джилиян Флин, където Ейми Адамс е разследващ журналист по следите на сериен убиец в малкия си роден град, а живота й буквално се срива.

Освен с централна роля Кейт Уинслет ще се разпише в кредитите на сериала и като изпълнителен продуцент, заедно със сценариста Брад Ингълсби и режисьора Гевин О'Конър. Актрисата, която е известна с филмовите си роли ще си партнира с екип, които също работи основно за голям екран. Може би затова, преди няколко години звездата от „Титаник“ заяви: „Работата в телевизия е толкова по-трудна“.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !