Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Тото се похвали как напълнил зала Арена Армеец с евтини билети

отпечатай новината

30.01.2019 11:02 | Видян 1480 пъти

Тото се похвали как напълнил зала Арена Армеец с евтини билети

Очевидно Тото от група СкандаУ се жегна от написаното, че заедно с колегата му Лъчо ще претърпят огромен провал на концерта си в Арена Армеец. Той пусна серия от сторита в Инстаграм, на които се обяснява, че това не е вярно.

Изпълнителят от нашумялото дуо изчете статията и за да я обори, показа интерактивната схема на залата, която показва, че 2 месеца преди мероприятието тя е почти пълна и са останали прекалено малко свободни места.

Е, това няма как да не е така, тъй като концертът на СкандаУ постави рекорд за най-ниска цена на билети. Справка със сайта, в който те са пуснати в продажба, сочи, че най-високата цена за пропуск е 10 лева и забележете – за правостоящи!

Има по 10 лева и за седящи в близост до сцената. Най-евтиният билет е от 8 лева - за най-отдалечените редове в залата, на които явно никой не желае да поседне и да погледа музикално шоу.

Щеше да е голям цирк, ако не бяха запълнили такъв капацитет с билети от… 10 кинта. В историята на музикалните BG концерти, провеждани някога в Арена Армеец, няма пропуски, които да са били толкова евтинджос.

Друго подобно събитие за месец април, макар с няколко дни по-късно от това на СкандаУ, е концертът на Михаела Филева в Зала 1 на НДК-а. Макар че тя е с по-дълъг стаж във висотите на музикалния шоубизнес, е проявила скромност и си е избрала по-малка зала. При нея най-ниската цена на билетите е 15 лева, а най-високата – 40. Вероятно схемата с 10-те лева работи отлично, тъй като при Мишето има доста свободни места…

Самият Криско, който стои на топа на поп музикалния шоубизнес, все още не си е позволил лукса да пее в Арена Армеец, извън поканите да бъде гост-изпълнител там, макар че той също ще я запълни и то не на ниски цени.

Източник: ХотАрена

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !