Кейти Пери с лош старт в борбата в съда

По време на защитата си в съдебната зала, певицата носеше...

Задава се продължение на Клюкарката

Популярният сериал Клюкарката ще се завърне на екрана с...

Balmain: Перлата в короната на постиженията

отпечатай новината

30.01.2019 16:43 | Видян 469 пъти

Balmain: Перлата в короната на постиженията

През последните девет години, в които Оливие Рустейн е начело на модна къща Balmain със сигурност доказа едно – че целият свят е буквално в краката му.

За този период от време дизайнерът успя да създаде истинска армия от супермодели, да предаде важни социални послания, да създаде модната къща като налагаща и познаваща тенденции, а самия себе си – като един абсолютен майстор на дизайна.

Безспорно сред всички тези постижения перлата в короната му е завръщането на Balmain на подиума на висшата мода, а съвсем тематично в цялата колекция и предложения преобладават инкрустации от перли.

И това съвсем не е случайно. Перлите винаги са били основна стартова точка, в която се създават „броните“ на войните от модната армия на Рустейн.

Концептуално завършената визия на моделите е и белият грим върху лицата на моделите, които като че се превръщат в истински перли на подиума.

Нестандартните предложения ни връщат в 80-те години със забележителен обем, метри тюл и пеплум, а дръзките идеи са „облечени“ в нежна пастелна палитра.

Колкото до аксесоарите, те се явяват събирателно на идеята на Оливие Рустейн да съчетае кодовете на модната къща с модернизма. Чантите представляват овални форми с три дупки за пръстите и тънки верижки вместо дръжки и като че само чакат да се открият кегли, които да бъдат съборени.

Към това добавете и новото графично лого на модната къща и ще откриете един напълно завършен свят, в който модата владее всичко и всички.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Getty Images

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !