Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

С коса като коприна: Кейт очарова дете в Шотландия

отпечатай новината

31.01.2019 12:09 | Видян 1092 пъти

С коса като коприна: Кейт очарова дете в Шотландия

Тълпи от хора се струпаха в шотландския град Дънди, където Уилям и Кейт са на официално посещение. Въпреки големия студ, сред множеството имаше както възрастни, така и деца, съобщават британските медии.

Малко момиченце привлече вниманието на херцогинята на Кеймбридж, опитвайки се да я заговори. За негова изненада, тя се спира и го поздравява. Приближавайки се толкова близо до нея, детето не устоява на чара ѝ и решава да докосне с ръка косата ѝ.

Фотографи са уловили момента, в който детето гали косата на Кейт. Няколко кадъра показват радостта на детето, което сякаш се е срещнало с любимата си принцеса от приказките. От своя страна реакцията на кралската особа също е положителна – тя се усмихва искрено на момиченцето, което най-вероятно ще помни цял живот тяхната среща.

Освен със земното си държание с хората от тълпата, съпругата на принц Уилям направи впечатление и с тоалета си. Тя бе облечена с рокля в шотландско каре на „Alexander McQueen“, докато мъжът ѝ бе заложил на тъмносин костюм.

Кралската двойка бе сред официалните гости на откриването на филиал на музея „Виктория и Албърт“, на който херцогинята е патрон.


Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !