Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

2 супер напитки за супер бърз метаболизъм

отпечатай новината

31.01.2019 15:45 | Видян 1237 пъти

2 супер напитки за супер бърз метаболизъм

Процесът на здравословното отслабване включва не малко ограничения, време и усилия и понякога ни се иска да опростим всичко и с няколко лесни трикчета да постигнем желания ефект. Е, такива хитринки съществуват и ако ги включите в ежедневието си, съвсем скоро ще усетите разликата.

Всеизвестен факт е, че за да се отървете от досадните килограми, трябва да приемате много течности – вода, чай и пресни сокове. Оказва се обаче, че има и други полезни напикти, които да ви помогнат в борбата с теглото.

1. Зелен чай + джинджифил

По отделно, и двете съставки са изключително полезни за здравето, а взети заедно, работят и върху килограмите. Зеленият чай съдържа 3 много ценни съставки: тиамин (витамин B1), който контролира нивата на допамин и така лесно замества шоколада; кофеин, който дава енергия и забързва горенето на калории и катечин (антиоксидант) – той пък намалява темпото с което организмът абсорбира мазнините.

Бонус: смесете 1/2 ч.л. джинджифил с 1 ч.л. зелен чай, след което залейте с вряла вода и оставете да преседи около 3-4 минути. Приемайте тази напитка поне веднъж дневно.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !