Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща си: Фото на деня

Михаела Филева вдигна мерника на Иван Лечев

отпечатай новината

01.02.2019 12:34 | Видян 1877 пъти

Михаела Филева вдигна мерника на Иван Лечев

Да прецака ветерана в „Гласът на България“ Иван Лечев – тази мисия си е поставила новобранката в треньорския отбор Михаела Филева, научи „Монитор“.

Певицата е най-нахъсана от четиримата музиканти, които оценяват таланти без да ги виждат. Може би, защото от двете й страни стоят още имена като Влади Ампов-Графа и Камелия.

Изпълнителката на „Без етикети“ е вдигнала мерник на рок звездата, тъй като именно той изведе към върха последните два победителя в шоуто – Радко Петков и Ния Петрова. За да изпълни целта си и да саботира Лечев още по време на кастингите на тъмно, красивата брюнетка ще заложи на новите правила в регламента на предаването.

В допълнение към добре познатия червен бутон, пред Камелия, Михаела, Графа и Иван ще бъдат разположени и допълнителни блок бутони, на които ще са изписани имената на другите треньори. С тях всеки от певците ще има възможност един път да блокира колегите си и така да ги лиши от възможността да спечелят най-желания участник за отбора си.

Разбира се, конкуренцията и закачките между треньорите са в кръга на шегата.

„Хубаво е, че няма нищо лично като мерене на кариери и успехи. Всеки си тежи на мястото. Не делим нищо. Затова нещата между нас са много синхронизирани.“, сподели пред „Монитор“ Камелия.

Филева пък наскоро ни призна, че се притеснява от отговорностите на новото си амплоа и тяхното съотношение към възрастта й – тя е едва на 27.

„Нямам проблем да съм строга, нито да съм категорична. Не пречи обаче да го правя с усмивка.“, намигна тя.

Шестият сезон на „Гласът на България“ ще се завърти в ефира на bTV от 24 февруари и ще се излъчва всяка неделя от 20 ч.

Новости в регламента ще има и във втория етап от шоуто - вокалните двубои, когато четиримата треньори вече ще имат право само на една кражба на участник от друг отбор. Ще се появят и „нокаути“ - те ще позволят на треньорите да изберат тримата най-добри участници, с които да влязат във финалната битка за чека от 50 000 лв. на концертите на живо.

В ролята на водещи отново ще видим хип-хоп дуото Павел и Венци Венц.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !