Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ариана Гранде с татуировка с правописна грешка

отпечатай новината

01.02.2019 16:39 | Видян 2094 пъти

Ариана Гранде с татуировка с правописна грешка

Напоследък кариерата на Ариана Гранде се развива супер успешно и за да отбележи това, певицата реши да си направи татус, посветен на последния й сингъл – 7 Rings.

25-годишната изпълнителка татуира вътрешната част на дланта си, като надписът бе на японски. Тя побърза да се похвали в социалните мрежи, но много бързо се оказа, че е допуснала правописна грешка и то не малка.

Вместо надписът да гласи 7 Rings, на ръката й пише “малък грил на въглища”. И не, не се шегуваме. В японският език е изключително важно символите да са изписани правилно, иначе много често се допускат именно такива грешки.

Певицата обаче прие това с усмивка, но веднага отиде да коригира татуировката си, въпреки че преди това призна, че болката е неописуема и са й били необходими инжекции с лидокаин, за да издържи отново да я татуират на толкова деликатната кожа на дланта.

Дори този гаф донесе още по-голяма популярност на песента й 7 Rings, която събра над 100 милиона гледания само за 2 седмици. Този успех изстреля Адриана в челните места, като сингълът й оглави класацията на Топ 100 горещи хита на Billbord.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !