Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Слухове скараха Queen с оскарите

отпечатай новината

04.02.2019 11:18 | Видян 1541 пъти

Слухове скараха Queen с оскарите

Музикантите от Queen отказаха да открият церемонията по връчването на наградите Оскар. Публикации с подобно заглавие заляха медийното пространство преди ден. В тях неназован източник обяснява, че Американската филмова академия, която ще раздаде призовете си на 24 февруари, е отправила покана към легендарната група да изпълни песен, част от саундтрака към получилия 5 номинации филм Бохемска рапсодия.

Без да изтъкват причина за това обаче, Брайън Мей и Роджър Тейлър отказали да се изявят на голямото киносъбитие. Достоверността на информацията още с излизането на тези публикации бе поставена под въпрос, предвид, че Академията през последните дни заяви, че ще даде терен на всички номинирани парчета в категорията „най-добра песен“ да получат живо изпълнение, пише Монитор.

Те ще бъдат сведени до максимум 90 секунди всяка, заради желанието на филмовата институция да съкрати значително телевизионното си излъчване.

"Не! Никога не сме отказвали да пеем на оскарите. Щастливи сме, че Бохемска рапсодия получи пет номинации и ние ще бъдем там да подкрепим филма", с тези думи Брайън Мей окончателно развенча спекулациите за проблем между музикантите и Академията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !