Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Фенове нападнаха Адам Лавин заради стриптийз на Супербоул

отпечатай новината

04.02.2019 18:00 | Видян 2326 пъти

Фенове нападнаха Адам Лавин заради стриптийз на Супербоул

Лавина от недоволство предизвика изпълнението на Maroon 5 в рамките на тазгодишното полувреме на Супербоул, състоял се в Атланта, САЩ, и завършил с победа на Ню Инглънд Пейтриътс над Лос Анджелис Рамс. Причина за това стана решението на фронтмена на групата Адам Лавин да се разсъблече на сцената.

Заедно с останалите музиканти от бандата, той изпълни This Love, Girls Like You, She Will Be Loved и Moves Like Jagger и макар че не липсваха и възторжени коментари от представянето на Maroon 5, болшинството се фокусира основно върху своеобразния стриптийз.

"Изключително слабо изпълнение. Фактът, че се наложи той да се съблече, за да отвлече вниманието на феновете от лошото представяне, говори сам по себе си. Очакванията ми бяха за по-добро шоу" и "Наистина е жалко, че Адам трябваше да се унижи по този начин - да сваля тениската си в опит да заслужи добри отзиви, вместо със същинския си талант. Това беше най-лошото шоу в историята на Супербоул" са част от коментарите на феновете във връзка с полувремето на Супербоул.

Те заявиха, че организаторите на събитието трябва да се извинят на Джанет Джаксън, която бе публично порицана след изявата си през 2004 г. Причина за това стана гаф с облеклото й, заради който се видя едната гърда на звездата.

„В случай, че показването и на двете зърна на Адам Лавин е било одобрено, то някой дължи голямо извинение на Джанет Джаксън“ и „Защо като Джанет Джаксън не може да се разголи на Супербоул, Адам Лавин може?“, гласят още мненията на меломаните в социалните мрежи.

Друг проблем, свързан с изпълнението на полувремето, на който реагираха зрителите, бе малкото сценично време, заделено за другите звезди на полувремето – Травис Скот и Биг Бой. По думите на феновете те са получили общо около минута.

Междувременно в рамките на Супербоул бяха представени и тийзъри за дългоочаквани филмови продукции, сред които Капитан Марвел с Бри Ларсън в главната роля, Отмъстителите: Край на играта и Играта на играчките 4.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !