Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Роми откраднаха кучето на 100 Кила

отпечатай новината

05.02.2019 18:00 | Видян 1723 пъти

Роми откраднаха кучето на 100 Кила

Голяма мъка мъчи рапъра 100 Кила. Изпълнителят е 5 дни без най-добрия си приятел - кучето Яна.

Животинчето е на неговото гадже, но певецът е силно привързан към него. Кучето е порода американски кокер шпаньол. Килата редовно разхожда любимеца и има огромни чувства към него. Кучето изчезва в края на миналата седмица. То се разхожда из Добрич, откъдето е приятелката на изпълнителя.

"Цигани са го откраднали - проплака Килата. - За последно знаем, че три ромчета са се навъртали около Яна. След това следите й се губят. Най-вероятно са го взели", добавя изпълнителят.

Въпреки че кучето не е скъпо, Килата прави всичко по силите си да го намери. Той обикаля града и околията, за да открие верния си приятел. Рапърът дори ходи до ромското гето в града, но без успех. Яна е любимката на цялото семейство и трудно приема, че я няма в къщата им. Животинчето е на 6 години и е отгледано от близките на гаджето на изпълнителя, пише България Днес.

"Ще платим на този, който я намери", категоричен е Килата.

Рапърът е лудо влюбен в приятелката си. Той крие половинката и не я показва публично. Наскоро Килата и девойката се завърнаха от романтична почивка в Тайланд. Близки до изпълнителя твърдят, че скоро Явор, както е името на варненеца, може да предприеме следващата крачка и да се задоми.

"Срещнах любовта на живота ми. Тя е много специален човек, който обърна света. Имам грешка към нея, която се надявам с времето да оправя. Когато мисля за нея, всичко в мен се свива", признава 100 Кила.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !