Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Деси Слава закъса с участията

отпечатай новината

07.02.2019 11:18 | Видян 2112 пъти

Деси Слава закъса с участията

Една от най-талантливите певици в Пайнер Деси Слава, за съжаление, е сред най-ниско оценените от публиката и собствениците на нощни заведения.

Блондинката с ангелски глас сериозно го е закъсала за пари, защото няма никакви участия. Справка в профила на звездата в социалната мрежа показва, че последната й изява е била на 28 декември в столична дискотека, пише Галерия.

Оттогава Деси Слава не е обявила да има нито едно участие. Фолк певиците винаги съобщават къде и кога ще пеят, за да могат да съберат повече хора и така да си гарантират, че ще бъдат викнати отново в заведението.

Деси не фигурира в списъка за предстоящи изяви в каталога на Пайнер и е изненадващо, че няма никакви ангажименти дори за почивните дни, когато абсолютно всички нощни заведения канят изпълнители.

За сравнение някои от колежките й имат уговорки за месеци наред. Галена и Преслава вече са със запланувана програма за целия март. Анелия и останалите популярни имена на Пайнер не могат да се оплачат от липса на участия и успяват да изкарат доста добри пари.

Деси обаче не може да се похвали с ангажименти, а още по-малко с хитови песни. След месеци затишие в края на 2018 тя пусна ново парче, което обаче не се прие много добре от феновете и далеч не е най-въртяното по нощните заведения.

Последният истински хит на блондинката е отпреди две години, а останалите песни могат да бъдат определени по-скоро като посредствени. Десислава направи няколко красиви балади, в които ясно се отличава гласът й, но по дискотеките никой не иска да слуша тъжни песни и така продукцията на певицата не й носи никакви финансови дивиденти.

За да успее да изплува от кризата, тя най-вероятно ще помоли за помощ своята дружка и баджаначка Галена. Преди няколко години двете направиха дует, който се превърна в хит. Нищо чудно съвсем скоро певиците да направят още една обща песен, с която Деси Слава да излезе от творческата дупка. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !