Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Любовни изненади за Свети Валентин в Sofia Ring Mall

отпечатай новината

08.02.2019 12:37 | Видян 687 пъти

Любовни изненади за Свети Валентин в Sofia Ring Mall

Море от любов, романтика, изненади и многобройни идеи за подаръци очакват всички влюбени от 9-и до 13-и февруари в Sofia Ring Mall.

Моментът, в който трябва да покажете обичта си към половинката по максимално специален и запомнящ се начин наближава. Ако все още не сте измислили и планували как да го направите, бъдете абсолютно спокойни. В Sofia Ring Mall има разнообразие от възможности - от сладки шоколадови изненади, през специални тематични подаръци за нея или него, до романтични вечери или екстремни забавления – за всеки вкус по нещо.

Какво повече му трябва на човек в дните около Свети Валентин?! Какво ли – може би да се пренесе за кратко в атмосферата на най-романтичните градове в света – Париж и Венеция. В дните от 9 до 13 февруари те ви очакват на голяма фотостена, специално създадена за фон на най-лайкванитеселфита.

Всеки, направил си снимка на Стената на любовта, може да я публикува под специалния пост на фейсбук страницата на Sofia Ring Mall и да участва втомболата за голямата награда – 3 ваучера за изискана вечеря в един от елитните ресторанти в търговския център -мястото с най-романтичния и красив изглед към Витоша.

Sofia Ring Mall e мол от ново поколение с мисия да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки концепцията за “one-stop-shop” - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, предлагащи огромно разнообразие от модни предложения на топ брандове, търговският център в полите на Витоша се налага като абсолютната дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на времето на цялото семейство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !