Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Мария Илиева влиза в Капките

отпечатай новината

08.02.2019 16:44 | Видян 1783 пъти

Мария Илиева влиза в Капките

Поп певицата Мария Илиева ще тества вихъра на актьорския си потенциал в обувките на различни български и световни музикални звезди в шоуто "Като две капки вода".

Изпълнителката на "Нищо" е първият потвърден от екипа на предаването участник, като до 25-и февруари, когато то ще се завърне в ефира на Нова тв, следва постепенно да бъдат обявени и останалите 7 знаменитости, които ще се включат в състезанието по имитации.

"Щастлива съм, че ще бъда участник в най-забавното и позитивно шоу в българския ефир.

"Като две капки вода" е голямо предизвикателство за всеки артист с утвърден стил и ще ми бъде много интересно да експериментирам извън своя в продължение на 13 седмици. Предстои ми незабравимо телевизионно приключение!“, обещава Илиева. Припомняме, че в минал сезон на шоуто тя обра овациите на публиката като специален гост с образа на своя колега Миро.

„Мария е изключително дисциплинирана и мотивирана. Очакваме изключително оригинални образи от нея и невероятна битка между артисти по време на лайфовете“, добавят от своя страна и от екипа на "Като две капки вода".

Този сезон начело на съдийския панел ще застанат певицата със 100-каратова усмивка Хилда Казасян и музикантът с поразяваща уста Димитър Ковачев - Фънки.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !