Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Аз и моята вулва: 100 жени разкриват всичко

отпечатай новината

10.02.2019 10:27 | Видян 2389 пъти

Аз и моята вулва: 100 жени разкриват всичко

Първо бяха гърдите, а след това и пенисите - сега фотографката Лаура Додсуърт направи снимки на вулвите на 100 жени.

"Към края на миналата година публикувах есе за моята вулва - в книга, а след това и в Guardian. На 25 бях прекарала години  в проучване на лабиапластиката (пластична хирургична процедура за промяна на малките срамни устнии) и правенето на секс на загасени светлини, заради неща, които ми бяха казали невежи момчета, както и някои от моите приятели. Почувствах дълбоко чувство на срам относно тялото си, което с течение на времето стана осакатяващо".  

Това е срамът, който фотографът Лаура Додсуърт се опитва да преодолее с последния си проект, Womanhood. В книгата и съпътстващ филм за Канал 4, тя разказва историите на 100 жени и несъответстващи на пола хора чрез портрети на тяхната вулва.

Това е третата част от поредицата: в Manhood: The Bare Reality Лаура Додсуърт снима и разговаря с хората за гърдите и пенисите им. Фотографката е описала поредицата като „неочакван триптих“; тя не е знаела, че проектът ще поеме тази посока в началото (и когато за пръв път й бил предложен, тя не го иска). Но колкото повече се замисля за снимките, толкова повече се нуждае от тях.

Източник: www.theguardian.com

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Кой месец е добър за...?

Няма коментари към тази новина !