Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Грандиозно шоу на 7-мите 359 HIP HOP AWARDS 2019

отпечатай новината

11.02.2019 09:45 | Видян 2105 пъти

Грандиозно шоу на 7-мите 359 HIP HOP AWARDS 2019

Седмата церемония на 359 Hip Hop Awards 2019 бе най-мащабната и бляскава до сега. Зала EFE на хотел Маринела се оказа тясна за стотиците звезди и фенове на българската хип хоп култура. 100 Kila стана Рапър на годината за 6-ти път, СкандаУ се прибраха с втора поредна статуетка за "Най-добра група", Тото спечели категорично вота за Песен на годината, а българската трап музика определено даде заявка да се превърне в основна движеща сила в музикалния бизнес у нас.

Облечени в Antony Langountin, Най-добър рапър за 2017 Dim4ou и съпругата му Веси бяха водещи на седмата церемония на хип хоп наградите. На сцената се качиха и много изпълнители и танцьори, които нажежиха обстановката в залата и подклаждаха страстите докато публиката очакваше имената на победителите в категориите.

След избухващото  откриване с Реми Тоин и Academy360 crew 100 Kila, NDOE, Dim4ou, Venzy, MurdaBoyz, Боби Ваклинов, Angell, DJ GEORGE и секси мацките от BiterZzz Twerk се погрижиха за доброто настроение.

Ако не успяхте да проследите бляскавата церемония в Instagram профила на 359HipHop, скоро ще можете да я видите в целия ѝ блясък по VivacomArena. Очаквайте и ексклузивните интервюта на звездните репортери на Code Fashion TV Елица и Златина с победителите и гостите първо във Vbox 7 и после в официалните канали на медията.

Освен със статуетки, победителите си тръгнаха и с много награди от спонсорите на събитието. От сцената едни от най-любимите топ артисти на България отправиха и по няколко искрени думи към публиката и всички свои колеги.

„За хубав, печеливш клип не ви трябват мацки, не ви трябват коли, трябва ви една силна идея. Пожелавам на всички силни идеи през 2019та година.“
Ndoe

„Направени сме за по-големи неща. Време е да покажем, че това, което е в момента тук е най-доброто от най-доброто и досега не е имало толкова добро, като това, което е в момента“
ТоТо

"Прибирам това бебче за шести път вкъщи, хора!"
100 Kila

"Ако не са тези страхотни награди и тази публика, крачето ми няма да стъпи на тази сцена.”
Гери-Никол

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !