Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Шоу битка по въздушен хокей между Рейчъл Стълман и Йордан Йовчев в хотел Marinela Sofia

отпечатай новината

11.02.2019 11:32 | Видян 1757 пъти

Шоу битка по въздушен хокей между Рейчъл Стълман и Йордан Йовчев в хотел Marinela Sofia

Хотел Marinela Sofia и Playground сключиха вълнуващо партньорство, вдъхновено от тенис турнира Sofia Open 2019!
Най-доброто място за забавление Playground предостави на петзвездния хотел Marinela Sofia въздушен хокей, за да се изправят един срещу друг посланикът на Sofia Open Рейчъл Стълман срещу български спортни звезди.

Сексапилната американка за кратко напусна Арена Армеец, за да се изправи срещу най-успешния ни гимнастик, спортна легенда и също като нея посланик на тенис турнира Йордан Йовчев.

Компания на Данчо  правеше с най-добрия български състезател по спортна гимнастика при младежите Дейвид Хъдълстоун. Двубоят обаче бе още по-нетрадиционен заради мястото и вида си – зоната за въздушен хокей в хотел Маринела.

Това е един от атракционите, които предлага за забавление и релакс официалният хотел на тенис турнира от категория ATP 250  Sofia Open.

Срещата бе повече от интересна като Рейчъл, която е почитател на тази игра, започна повече от добре и поведе с гол още при първи си удар срещу Данчо. Малко по-оспорван бе дуелът със сочения за негов наследник в спортната гимнастика Дейвид, който е роден в Хага в семейството на майка българка и баща американец.

В крайна сметка не се стигна до едноличен победител – тримата си стиснаха ръцете и потеглиха към Арена Армеец, за да наблюдават мачовете от вечерната сесия на Sofia Open 2019.

снимки: LAP.BG

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !