Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Лили Иванова тръгва на национално турне

отпечатай новината

11.02.2019 14:51 | Видян 1332 пъти

Лили Иванова тръгва на национално турне

Да се поклони пред аплодисментите на феновете си от цяла България - това отново очаква Лили Иванова и през 2019 г. За естрадната прима националните турнета се превърнаха в ежегодна традиция, а ето, че само след около месец тя ще стартира отново музикалната си обиколка из страната.

Възможността да се докоснат до стихийната сила, каквато е Иванова на сцената, ще имат първо във Велико Търново. Концертът ще се проведе на 29 март, а билети на цени между 30 и 60 лв. са вече в продажба в мрежата на Eventim за цялото турне.

След старата столица, изпълнителката на "Щурче" ще даде тон за песен още в Габрово (30 март), Гоце Делчев (8 април), Бургас (16 април), Ямбол (17 април), Шумен (8 май), Хасково (1 юни), София (ресторант "Лебед", Панчарево; 21 юни), Варна (30 юни) и Пловдив (17 септември).

Иванова ще завърши професионалната си година с поредни концерти в зала 1 на НДК за трета поредна година. И тази година това няма да се промени, като тя ще разгърне вокална мощ пред 10 000 почитатели на 8 и 9 декември.

Източник: Monitor




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !