Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Джъстин Бийбър за наркотиците, мимолетните връзки и търсенето на себе си

отпечатай новината

12.02.2019 09:03 | Видян 1971 пъти

Джъстин Бийбър за наркотиците, мимолетните връзки и търсенето на себе си

В интервюто, което Джъстин и Хейли дадоха за VOGUE, певецът разкри и много интересни и няколко доста мрачни тайни от живота си на поп звезда.

“Джъстин искаше да знам, че го хващам в момент, когато се чувства много уязвим. Последното му толкова дълго интервю бе преди 2 години, когато излезе и последният му, четвърти поред албум Purpose”, отбелязва интервюиращият го Роб Хаскел. По повод представянето на албума, Джъстин изнесъл над 150 концерта в 40 държави за 16 месеца, и почувствал, че е на предела на силите си.

“Бях много депресиран повреме на това турне. Не съм говорил за това, и все още осмислям толкова много неща, които не съм споделял с никого. Бях самотен и имах нужда от време“, обяснява самият Бийбър. Певецът отлага последните си 14 планирани концерта и от тогава си е взел почивка от голямата сцена и пеенето.

“Разберете, че успехът при мен дойде когато бях на 13 години и нямах възможността да разбера кой съм аз, отделно от образа ми на певец. Затова имах нужда от време да се опозная, да преценя какво искам от живота, какво търся в жената до себе си, все неща, които ти се губят когато си толкова потопен в музикалния бизнес“, допълва изпълнителят.

Но преди да поеме по пътя на себепознанието, Джъстин признава, че е имал много тежки моменти. Певецът не крие, че славата наистина е завъртяла главата му и в пика на своята кариера той е бил изключително арогантен и провокативен. Но поддържането на този начин на живот го е сблъскало и с наркотиците или по-скоро с успокоителните хапчета Ксанакс (Xanax).

“В един момент осъзнах, че правя някои неща от които толкова много ме бе срам, че само Ксанакс ми помагаше да се справя със срама. Наркотиците сякаш поставиха един параван между мен и всичко, което вършех”, обяснява Бийбър.
“Положението стана доста критично. Спомням си, че на няколко пъти личната ми охрана идваше късно през нощта, да провери пулса ми и дали все още дишам”.

След този момент, Джъстин решава да си върне живота и да се съвземе. Премества се в дома на един пастор, който с помощта на религията го подтиква да се пребори със зависимостите си. Въпреки че той все още пие алкохол на публични места, от тогава не е използвал никаква наркотици и упойващи вещества.

Въпреки това, певецът имал една друга зависимост, с която дори настоящата му съпруга се сблъскала – сексът. През годините Джъстин е спал с много момичета, за да се почувства жив и когато решава да се “пречисти” от всички зависимости, това включва и въздържанието.

“Аз вярвам, че Господ иска да ме предпази от болката. А сексът може да донесе много болка – понякога хората го правят, защото искат да се почувстват по-добре или защото им липсва самочувствие и имат ниска себепреценка. Това го правят и жените, и мъжете. Аз исках да се насоча към Господ и избрах да е по този начин, като това много ми помогна да се върна към себе си“, обяснява Джъстин.
От тогава насам, певецът изпитва трудност да вярва на хората, включително и на Хейли.

Той признава, че дълго време е усещал как хората го използват или са до него, само заради някакви облаги. В основата на всичко това, стои фактът, че той самият не си е вярвал и затова е допускал толкова много грешки, особено във връзките си. И именно тези грешки са му повлияли на начина по който гледа на себе си. Но всичко това е зад него и е нещо върху което той работи всекидневно, особено по отношение на връзката си с Хейли, в която Джъстин открива опора, разбирателство и най-вече любов.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !