Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Енджи Касабие представи нов здравословен проект

отпечатай новината

14.02.2019 10:00 | Видян 1694 пъти

Енджи Касабие представи нов здравословен проект

Д-р Енджи Касабие и шеф Георги Янев се запознават покрай Силвестър Сталоун, докато той е на снимки в България, а те са избрани да са част от екипа му. И двамата имат завиден опит в работата със световни звезди като Харисън Форд, Робърт де Ниро, Жан Клод Ван Дам, Мадона, Лейди Гага, Лоу Дийп Ти, а актрисите от Боливуд обожават вкусотиите на диетоложката.  

Така до днес, когато кулинарните виртуози представиха съвместния си проект - ресторант "Кото" в центъра на София, където собствениците направиха медиен обяд. Красивата Енджи Касабие представи новия обект и даде основни напътствия за влизане във форма: Първата стъпка към отслабването е да кажете "СТОП" на диетите! С тях само шокирате организма си и го карате да складира всичко, което хапнете, защото при тази ситуация той е изплашен, че днес е имало малко храна, а утре може изобщо да няма.  

Кога започва всяка диета? В понеделник, а в неделя преяждате буквално "като за последно" с пица, сладко и всичко, което от утре трябва да забравите, нали? Груба грешка! Хапвате и мазно, защото знаете колко е вредно. Още една грешка! Мазната храна в здравословни количества, разбира се, е полезна за възстановяването на клетките в организма ни", успя да изненада гостите си диетоложката.  

Тя обясни накратко и жестоките последици, които са резултат от абсолютно обърканото ни виждане за здравословно хранене. "Жалко е да виждаме как децата ни затлъстяват, а броят на болните от диабет мъници за 1 г. се е удвоил. Вярно е, че ние нямаме възможност да се храним с чистите продукти, с които са залъгвали глада си бабите и дядовците ни, но винаги има решение, щом има и желание да бъде открито", допълни Енджи Касабие и обеща, че храната в ресторант "Кото" ще е здравословна, вкусна и питателна, а за доказателство поднесените на гостите ястия съвпадаха напълно с описанието.

Д-р Енджи Касабие разказа само за epicenter.bg, че Силвестър Сталоун е много взискателен към храната си, обожава телешко, авокадо, риба тон, но за сметка на това никой не може да го накара да сложи в устата си сьомга. Обича както италианската кухня, така и ливанската.  Шеф Георги Янев, преди да се прибере в България заради съвместния проект с Енджи Касабие, е посрещал с ястията си звездни гости в ресторант District club в Лондон.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !