Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Брадли Купър репетира една година за Роди се звезда

отпечатай новината

14.02.2019 12:50 | Видян 1456 пъти

Брадли Купър репетира една година за Роди се звезда

На вокални уроци и репетиции по свирене на китара и пиано се отдава Брадли Купър в продължение на цяла година преди да застане пред камерата за „Роди се звезда“.

В процеса на подготовката за филма не виждаш светлината в края на тунела.

Работиш и работиш, без да знаеш какво ще излезе накрая. В момента, в който стъпих на снимачния сет като режисьор и като актьор, усетих, че наистина съм си на мястото“, призна холивудският ас пред The Hollywood Reporter. Връзката му с американската класика датира още от 2011 г., когато големият Клинт Истууд го кани да участва в римейка. „Това се случи малко преди да започнем да работим по „Американски снайперист“.

Тогава сметнах обаче, че съм прекалено млад за такава роля.

Проектът по-късно пропадна. Години след това отново го поканиха да режисира „Роди се звезда“, но той отказа“, връща лентата Купър. Той признава, че преди да се заеме с нелеката задача да изнесе на гърба си целия творчески процес за лентата, е сънувал първата сцена от филма. „Още на следващия ден отидох до Warner Bros. и им казах, че искам да направя нискобюджетна версия на „Роди се звезда“. Казаха ми „Ок“ и оттогава целта беше да направя филма възможно най-личен за мен“, обясни още актьорът.

Още с премиерата на версията му на „Роди се звезда“ критици и киномани отредиха светло бъдеще за колаборацията му с Лейди Гага в наградния сезон. Въпреки това добрите отзиви отшумяха, като към момента лентата е отличавана най-често за своята музика и по-конкретно за песента, изпълнявана от Купър и носителката на „Грами“ - Shallow.

"В началото имаше притеснение относно дали Брадли може да пее и то достатъчно убедително, за да може да влезе в ролята на този пионер на сцената и обратното – дали Лейди Гага може да изглежда плаха и неуверена пред микрофона. Още на първия ден обаче те се изпариха“, коментира и една от продуцентките на заглавието Линет Тейлър.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !