Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Сръбска певица флиртува с Джони Деп

отпечатай новината

14.02.2019 13:05 | Видян 1804 пъти

Сръбска певица флиртува с Джони Деп

Сръбска певица е хвърлила око на холивудския ас Джони Деп. Ивана Николич лично се е запознала с актьора и му е хвърлила око.

Сръбските таблоиди гръмнаха, след като красавицата публикува в социалните мрежи снимка със звездата от „Карибски пирати“. Оказва се че, солистката на аренби групата Hurricane е била в белградски ресторант, а по това време в заведението е вечерял самият Деп.

„Джони беше много любезен. Отидох до масата му и го помолих да се снимаме. Охраната му не направи никакъв проблем и аз спокойно разговарях с него. Споделих му, че съм певица, показах клипове, а най-много се учуди на факта, че заедно с моята група често гастролираме на Карибите. Накрая си разменихме и личните имейли“, споделя Ивана, която освен певица е и национален шампион по танци.

Междувременно стана ясно, че снимките на „Минимата“ в Сърбия ще продължат още седмица, след което екипът на режисьора Андрю Левитас се мести в крайбрежния град Тиват, Черна гора.

Въпреки огромните мерки за сигурност, папараци успяха да снимат Джони Деп, който от началото на месеца е в Белград за снимките на филма „Минимата“. Екипът бе разположил снимачен сет в центъра на сръбската столица, а на площадката, освен Деп, бе позициониран и дубльора на световната звезда. По време на снимките той е дегизиран с дълга коса и брада, тъмни очила и черна баретка на главата. Специално за филма Деп е качил и няколко килограма.

Една от локациите на американската драма е известната сръбска печатница „Борба“, където за нуждите на филма ще бъде отпечатано световноизвестното списание Life, което публикува за първи път ужасяващите снимки на фотографа Юджийн Смит, заснети в японското градче Минимата.

Източник: Monitor
Снимка: Д.милованович

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !