Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Вредни навици събраха Роси Иванова и Миро Каризмата

отпечатай новината

16.02.2019 09:14 | Видян 3537 пъти

Вредни навици събраха Роси Иванова и Миро Каризмата

Една от най-красивите носителки на титлата „Мис България” - Росица Иванова, пак се е върнала към вредните навици, издават хора от обкръжението й. Синеоката красавица отново е залитнала към дрогата, подтиквана от близкия си приятел Миро Каризмата. В последно време двамата са неразделни и често могат да бъдат засечени заедно по купони и светски мероприятия.

Преди няколко години дългокраката брюнетка имаше сериозни житейски трудности и временно се скри от светлините на прожекторите. Говореше се, че страстта й към забранените субстанции е достигнала плашещи размери, налегнали я и здравословни проблеми. Клюките гласят, че Роси страдала от анорексия и се стопила до критичните за нейния ръст 40 килограма. По това време тя отказваше всякакви професионални ангажименти и редуцира до минимум изявите си на модния подиум, пише "Уикенд".

В края на 2017 г. Иванова се завърна в публичното пространство и се опита да покаже на зложелателите, че е съумяла да се пребори с пороците. Тя спортуваше усилено и анорексичното й тяло започна да придобива по-здрав вид. Този период обаче не продължи дълго. Запознати издават, че напоследък хубавицата се е сближила с Миро Каризмата и се е върнала към лошите навици, които преди време й докараха и емоционални, и физически проблеми.

Междувременно Роси успя да омотае поредния милионер, който даже се разведе заради нея. Става въпрос за Ангел Тенев - Свинаря, бившия любовник на фолк певицата Мария. Чалга дивата не успя да раздели 60-годишния земеделец с официалната му съпруга, но пък чаровната миска му влезе под кожата.

Тя дарявала възрастния бизнесмена с радост срещу солидна издръжка, която се стопявала светкавично за различни луксозни глезотии. В края на миналата година двамата заминаха за Дубай, където отседнаха в един от най-скъпите хотели в света. Запознати твърдят, че лесния начин на живот се услаждал на брюнетката и тя нямала никакво намерение да се отказва от него.

Хубавицата често публикува свои снимки в социалната мрежа, но не показва кой е мъжът до нея. На фотосите обикновено е сама или с приятелки. От кадрите ясно се вижда, че е напомпала бюста си и гордо пъчи новите си силиконови импланти в изрязани бански костюми.

Роси Иванова е една от малкото носителки на титлата „Мис България”, която спечели одобрението и на журито, и на публиката. След като се окичи с короната, тя бързо оглави всички класации за най-красиви жени и името й не излизале от светските хроники. По това време имаше любовна връзка с момче от родния й град Русе, но скоро го заряза и се ориентира към по-платежоспособните господа.
 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !