Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Кого ще посочи Кралицата?

отпечатай новината

16.02.2019 09:25 | Видян 2697 пъти

Кого ще посочи Кралицата?

Кралица Елизабет II е начело на Великобритания от цели 65 години. Тя счупи рекорда дори на роднината си – кралица Виктория, която доскоро се смяташе за най-дълго управляващия монарх – цели 63 годни, 7 месеца и 2 дни.

По време на управлението на кралицата са се сменили 12 премиери и 7 римски папи. Сега обаче се оказва, че следва нещо шокиращо за кралското семейство, което тотално ще промени бъдещето на Великобритания.

След Елизабет II на поста й би следвало да застане принц Чарлз. Заради майка си той вече е най-старият принц в световната история. Принцът на Уелс скоро навърши цели 70 години.

Неотдавна медиите на Острова оповестиха, че е станала известна предполагаемата дата за абдикацията на кралица Елизабет II в полза на принц Чарлз, а не на внука си Уилям, както мнозина предполагаха. Важно е да отбележим, че, ако Чарлз стане крал, то той ще се нарича Карл III.

Източници, близки до кралското семейство твърдят, че Елизабет е планирала всичко предварително. Според слуховете тя ще абдикира от трона в полза на сина си на 21 април 2021 година, в деня, когато ще навърши 95 години. Добър начин да отпразнува годишнината си, нали?

Гражданите на Великобритания обаче не обичат особено принц Чарлз. Херцогът на Кеймбридж се радва на много повече любов, а и не само той. Съпругата му Кейт Мидълтън също е любимка на жителите на Острова. Резултатите от много проучвания сочат, че населението иска да види на трона именно най-големия внук на кралицата принц Уилям. До голяма степен неприазънта на британците към Чарлз се появи след смъртта на Даяна, защото мнозина не можеха да простят на кралското семейство, че така бързо прие

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !