Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Добрева втрещи с первезна снимка

отпечатай новината

15.02.2019 09:16 | Видян 2022 пъти

Добрева втрещи с первезна снимка

Мира Добрева реши да пусне свой фотос, на който е без грим. Но фрапантната разлика с предишните й професионални снимки остана на заден план, заради едно небрежно прехапване на устните. Това гокара до екстаз всичките й приятели от мъжки пол.

В социалните мрежи не спират да се задяват с палавата Мира, на която не й отива да се държи по този предизвикателен начин. "Уж е сериозна жена и то на 46 години, пък гледай какъв поглед вади. Държи се като разпасана Лолита", пишат в Мрежата.

Други пък нямат нищо против предизвикателното държание на водещата и дори й се заканват: "Мале как си захапала устни, мале, мале. Полудявам". А изглежда Мира е търсила точно вниманието на мъжете, след като от известно време има сериозни проблеми с мъжа си Жоро Торнев. Според клюката, вече две години двамата се водят фиктивно семейство.

Мира го била хванала многократно в изневери, което внесло напрежение между тях и вече нищо не е същото. А Мира е жена и има нужда да бъде харесвана, да получава комплименти, да бъде ухажвана и да се чувства желана. На този етап го намира в социалните мрежи от непознати мъже, които понякога са вулгарни с намеренията си, но тя няма нищо против да се чувства плячка на загорели мераклии.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !