Не ща да бъда патриарх: Николай...

Пловдивският митрополит Николай: Още пред отворения...

13900 лв. за бутилка в София

В магазин на столичния булевард България или по нета...

Бившият на Мегз я срина със земята

отпечатай новината

15.02.2019 10:18 | Видян 3300 пъти | Гласували 1

Бившият на Мегз я срина със земята

Докато дизайнерката Мегз е потънала до гуша в схеми и проблеми с органите на реда, нейният бивш любовник Юлиян Ненчев процъфтява в бизнеса. Както писахме наскоро, той е придобил фирмата на Каканашева "МЕГЗ 1" ООД и е може би единственият мъж в живота й, който не е успяла да оплете в измамните си схеми.

От профила на Юлиян във "Фейсбук" виждаме, че развива успешно бизнес начинание, което скоро стана на една година. "Това може би е най-точния бранд, който се асоциира с любовта. За огромно мое щастие работим с него повече от година и се стараем да го развиваме максимално добре и динамично. За пореден път доказвам на себе си, че съдбата си знае работата и не оставя всяко усилие невъзнаградено. Точно днес, на празника на любовта получихме най-чаканата и най-добрата новина!

Съвсем скоро очаквайте нещо наистина голямо, което ще бъде публично достояние чрез едно неповторимо и зашеметяващо събитие в партньорство с един от най-големите и реномирани клубове в София!", загатва той.

За новия бранд се снимала и специална фотосесия. Използвали са за модел Джулия Тодорова, която е бивша гимнастичка с много награди. Била е вице световна и европейска шампионка, но сега за първи път влиза в света на модата. А както се вижда от снимката й по-долу, наскоро е посетила Милано, вероятно свързано с проекта на Юлиян. Предстои да видим как бившата гимнастичка ще се впише в света на модата и рекламата.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !