Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Първият брой на Те са! с 110 000 гледания

отпечатай новината

15.02.2019 14:22 | Видян 1209 пъти | Гласували 1

Първият брой на Те са! с 110 000 гледания

Само за седмица темата за нашите корени - културата на траките, с която стартира най-новият медиен проект на България Те са! - специалното интервю е с над 110000 гледания във Фейсбук и повече от 200 споделяния,пишат от ПРофайл.

Специалисти в интернет сектора отбелязват този абсолютен рекорд с лаконичните коментари: “време беше и стойностен български продукт да привлече огромно внимание във виртуалното пространство”. За гост във втория брой на Те са! - специалното интервю Наталия Гуркова и Стилиян Иванов са поканили доцент, доктор Мария Илиева - Маша, примабалерина, режисьор и педагог.

Тя е завършила балетната академия на Санкт Петербург. Пресъздала е най-популярните балетни образи на сцените на Франция, Италия, Германия, Швейцария, Гърция, Тайван и България.Лауреат на десетки родни и задгранични отличия.

Премиерата е тази вечер от 19:00 ч. в YouTube канала на предаването и Facebook страницата му. “Специално за снимките на предаването Маша Илиева облече водещата Наталия Гуркова в любимия си балетен костюм, изработен специално за нея преди години. Ще видите и първите уроци по класически балет, които Наталия получи от Маша.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !