Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ким, Кайли Дженър – кои звезди загубиха последователи в Instagram?

отпечатай новината

17.02.2019 09:00 | Видян 1364 пъти

Ким, Кайли Дженър – кои звезди загубиха последователи в Instagram?

Ким Кардашян и сестра ѝ Кайли Дженър, изпълнителите Кейти Пери, Ариана Гранде и Джъстин Бийбър са част от известните личности, които загубиха милиони последователи в Instagram.

От социалната мрежа са установили нередности, заради които феновете на много нейни потребители са намалели драстично, съобщава Daily Mail.

В сряда излезе съобщение, че от Instagram работят по установяване на причините за нередностите.

Много често броят на последователите на звездите е причина те да получават различни ангажименти, сред които да рекламират разни продукти в профилите си срещу заплащане.

Според информацията до момента, последователите на Джъстин Бийбър и Ким Кардашян са намалели с 1,9 и 1,7 милиона, докато тези на Селена Гомес и Кайли Дженър са се стопили с 2 милиона.

Много хора смятат, че Селена Гомес може сама да е накарала някои нейни фенове да спрат да я следват, тъй като не ползваше Instagram няколко месеца докато се лекуваше, но за нейните колеги няма реална причина за драстичния спад.

Смята се, че много от последователите на известни личности, но и обикновени хора, са били с така наречените паразитни акаунти, които просто са били премахнати. Така например през миналото лято Twitter направи подобна чистка, при която доста влиятелни личности загубиха част от последователите, които имаха.

До момента Instagram няма точна информация колко потребители са засегнати.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !