Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Наум Шопов направи гаджето си тв водеща

отпечатай новината

20.02.2019 11:02 | Видян 1690 пъти

Наум Шопов направи гаджето си тв водеща

Актьорът, с професия на лекар - Наум Шопов, направи гаджето си телевизионна водеща. Годеницата му Теа вече може да се похвали със собствена рубрика в предаването на Гала На кафе, пише Телеграф.

Брюнетката ще има собствена рубрика в сутрешния блок, а упорито се носи мълва, че заслуга за новата работа на Теа имал гаджето ѝ. Наум бил човекът с връзките и позициите, и с радост помогнал избраницата му да се качи на малкия екран.

Малко преди Нова година те обявиха, че заедно с Даниел и Александра Петканови правят фирма за реклама и развитие на профили в социалните мрежи.

Близки до влюбената двойка разкриват, че освен работни ангажименти Наум и Теа са започнали подготовка и за сватбата си. През ноември миналата година Шопов поиска ръката на Теа.

Двамата са заедно повече от пет години, но се познават още от училище. Любовта им пламва, след като се срещат пред Софийския университет.

Наум Шопов спечели сърцата на зрителите с ролята си в хитовия сериал Откраднат живот, а ролята на д-р Борис Тасев му донесе и славата на секссимвол. В реалния живот обаче, Наум не е разбивач на женски сърца.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !