Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Родителите на Софка изсипаха огромна зестра на Гринго

отпечатай новината

20.02.2019 13:04 | Видян 1350 пъти

Родителите на Софка изсипаха огромна зестра на Гринго

С пълни джобове се оказа Гринго малко преди сватба си със Софи Маринова. Събитието е на 24 март. Родителите на ромската изпълнителка са се бръкнали дебело за задължителната зестра, която получава младоженецът.

Майката и таткото на Софка харесват много зет си. Те решават да дарят на Гринго сериозна сума, както си му е редът. Парите родителите на Маринова събират цял живот за този ден. Ромската перла се грижи добре за семейството си и майката и таткото на Софка всеки месец успяват да заделят по някой лев.

След като Гринго и Софи подписват в гражданското, родителите на изпълнителката Марин и Мария са дали крупната сума на зет си. С парите новоизлюпеното семейство ще покрие по-голяма част от разходите по сватбата.

Семейството на Гринго също дава начален тласък на новото семейство. Родителите на Тодор Давидов, както е името на мачото, обсипват снаха си със злато и пари. Софи вече е готова с всичко за големия ден. Младото семейство очаква повече от 400 души на сватбата.

Певицата кани всичките си колежки и приятелки от бранша. Софи и Гринго ще изкарат медения си месец в Америка. Изпълнителката на редица хитове е заета и няма време за пътувания до екзотични дестинации. Затова тя решава да вземе любимия със себе си в САЩ през май, пише България Днес.

Софка ще прави турне зад океана в разгара на пролетта. Изпълнителката ще вземе най-близките си хора - Гринго и сина й Лоренцо - с нея. Освен Щатите ромската перла и семейството й ще посети и Канада.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !