Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Нападнаха модела Кристин Илиева

отпечатай новината

25.02.2019 18:00 | Видян 2195 пъти

Нападнаха модела Кристин Илиева

Потребителите в социалните мрежи скочиха срещу модела Кристин Илиева, която пострада при катастрофа с певицата Дивна миналата година. Красавицата все още събира пари за операции на крака и пластични интервенции, след като пострада заради изпълнителката на Хипноза.

„По време на лечението ми настъпиха усложнения, което налага прилагането на допълнителни интервенции и медикаменти, чиято цена надхвърля първоначално предвидената сума. За предстоящите операции са необходими 100 000 евро – сума, непосилна за семейството ми.“, призова преди дни последователите си във Фейсбук тя.

Въпреки че Кристин споделя снимки на фактури от лечението си, мнозина обърнаха внимание на скорошните й публикации с маркови дрехи и обувки.

„Колко струва чантата ти на Гучи от една от последните колекции на модната марка? До колкото мога да си позволя да ползвам интернет ( тъй като нямам финансова възможност да си позволя марката) в сайта им пише цена от сорта на 2000 евро. Имаш страхотен суитчер на Валентино. Той пък е от последната колекция и по мой наблюдения струва 1500 лева. Непосилно за българския стандарт. Защо вместо да даваш по 2000 евро за чанта и 1500 лева за суитчер не ги вложиш в лечението си, а искаш допълнително от хората? Не мислиш ли, че е меко казано нагло да искаш от бедния български народ, който трудно преживява, за да си купуваш дрехи за хиляди евра, спекулирайки с инцидента?“, гласи част от коментара на наблюдателен потребител.

Други също се включиха с подобни питания.

"Вярно е, че имам, пак отбелязвам, няколко неща - подарени, а не купени с вашите пари! От кариерата си като модел съм спестявала и съм си купувала неща, които мога да си позволя. Смятам, че за да изглеждаш добре облечен, не е нужно да си в марки от горе до долу, а това доста хора го мислят, ето че и ти го казваш. В предишен мой коментар съм споделила как всъщност става използването на дарителската сметка. Банката не може да отпусне пари за лечение ако няма представен документ за съответна сума и причина.", отговори в своя защита Кристин.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !