Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Галена не може да се кротне

отпечатай новината

18.03.2009 17:55 | Видян 25094 пъти | Гласували 4

Галена не може да се кротне

Фолк певицата Галена, която е бременна в петия месец, не може да се кротне. Въпреки че преди време обяви, че ще прекрати участията си, за да може да изкара бременността си спокойно, тя не спира да ходи по купони. Не само че ходи, но и се раздава като за последно.

Явно с новото попълнение на Пайнер Бони се разбират наистина добре, защото почти навсякъде са заедно. Изпълнителката на „Клада от страст“ има гореща кръв по принцип, а след като удари две питиета става неудържима. Явно това заразява Галена, която също е фен на забавленията.

Бурните танци и изяви на възлюбената на Галин вече й се отразяват. По време на свое участие във фолк клуб „Версай“, певицата слязла от сцената доста по-рано, защото краката й се надули. Въпреки че била с по-голям номер обувки, Галена изпитала такъв дискомфорт, че се наложило управителят на заведението да й направи масаж на ходилата.

Известна с подвизите си по време на бременността си стана и Сашка Васева, която откровено призна пред Гала, че пътувала неспирно и дори се качила на кораб докато била в седмия месец. Капитанът я уверил, че е преминал курс за израждане и това успокоило певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !