Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

За първа година Седмицата на модата представя Sofia Fashion Week Pop-up Store

отпечатай новината

26.02.2019 15:12 | Видян 1802 пъти

За първа година Седмицата на модата представя Sofia Fashion Week Pop-up Store

София тръпне в очакване на Седмицата на модата, а по традиция модният форум ще покаже най-доброто от родната и световна мода. Организаторите открехват леко завесата, кои модни брандове ще можете да видите на сцената

За първа година ще се състои и Sofia Fashion Week Pop-up Store. Дизайнерите ще имат възможност да покажат колекциите си не само на сцената на SFW, но и да ги изложат в специален магазин на метри от залата, където всеки гост може да закупи любимия си модел. Потопени в света на модата, организаторите на модния форум - хотел Маринела и Code Fashion TV, ще се погрижат да прекарате страхотно в компанията на дизайнерите с маркови напитки.

Топ модели, VIP гости, десетки световни и родни медии, блогъри, инфлуенсъри и дизайнери от цял свят се събират за 7-ми пореден път за най-мащабното модно събитие в България!

В първата вечер /26.03/, отредена на българските брандове, на модния подиум, с най-новите си колекции, ще се качат модна къща Vanitta със своите актуални предложения за сезона. За пореден път Djofra Fashion ще заблести с цветове, шарматни кройки и невероятно шоу, с което ще открият първата вечер. Мода за спортисти и хора с активен начин на живот ще видим от Biliana Yotovska Label. Милена Петрова и Wolf Walley отново ни потапят в приказния свят на нежността, а AMIR ще провокира публиката с моделите си за втори път.

SFW SS 2019 продължава /27.03/ с Haute Couture, булчински и мъжки колекции, където ще видим топ имена като BERNA MODA, Aggressor и KARAM DAYA.

Във вечерта на световните дизайнери и брандове /28.03/ ще можем да се насладим на BAPA Kids и ALL U Re, които отново имат актуални предложения и за големите и за най-малките, INSIDE Us със своята атрактивна мода, Sena Design, която имахме удоволствието да видим преди няколко издания на сцената на Sofia Fashion Week. Nina Naustdal остава вярна на традицията и отново ще покаже най-елегантното и провокативно за дамите. Черешката на вечерта ще бъде поредната колаборация между световния логистичен гигант DHL и дизайнерът ANTONY LANGOUNTIN.

Очакваме още две световни модни имена, но за това ще разберете скоро...
Последната гала вечер /29.03/ на SFW SS 2019 ще бъде по-ексклузивна и бляскава от всякога! Италианският бранд Carducci с дизайнер Осман Узун е подготвил невероятно шоу за гостите. За първи път на сцената на Sofia Fashion Week ще се качат едни от най-емблематичните лица от българския ефир - Зуека и Рачков. Дали ще се справят като модели, по примера на предишниа топ артист, дефилирал за бранда - Азис?

Stoyan Radichev ще потопи публиката в своя магически свят, където жената е Богиня, а неговите рокли са истински произведения на изкуството.

Дизайнер на годината в категория Ready-to-wear Антония Стоянова и модна къща IMANE за пореден път ще докажат силата на жената, оригиналността на българската мода и ще представят модно дефиле, покоряващо всички сетива.
Борислав Сапунджиев и Ursula Fashion Art of Hair пренасят фокуса над модата в косите. Едно бляскаво, неочаквано и грандиозно hair show очаква всички посетители. Тайната ще бъде разкрита в последния момент!

Както всеки сезон, така и в издание пролет-лято 2019, гостите на Sofia Fashion Week ще имат възможността да се насладят на свежи преживявания на тематичните афтър партита, които организаторите са подготвили всяка от вечерите.
Кой още ще се качи на сцената на Седмицата на модата? Остава да разберем.

Очаквайте още актуални новини за Sofia Fashion Week SS 2019 на официалния сайт на събитието www.sofiafashionweek.com,  във facebook и на www.codefashion.bg - основен oрганизатор и медиен партньор на събитието.

Показваме ви и ексклузивни видео кадри от мейкинга на официалната фотосесия за SFW SS 2019, заснета и осъществена от победителите в различните категории на Code Fashion Awards 2018 - Модният фотограф на годината Ивомир Пешев, със Стилистна годината Стоян Апостолов-Стоянски, с модели от Модна агенция на годината Visages.

За косата на моделите се погрижи Борислав Сапунджиев-Урсула - Моден коафьор на 2018 и Николай Младенов -Коко, а за грима - топ гримьорът на Code Beauty Георги Русев, също обявен за Моден гримьор на годината. Моделите бяха облечени от Just Cavalli Бутик София, Trend Box Moschino, Evgeniya Borisova – Haute Couture, обувки от Shoe Aquarium и аксесоари от XO Boutique, Just Cavalli Бутик София и Trend Box Moschino, за декорацията на фотосесията се погрижи Цветомира Танчева Декор, а арт директор е Антон Узунов.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !