Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Кейти Пери каза “да” на хеликоптер

отпечатай новината

27.02.2019 14:10 | Видян 1281 пъти

Кейти Пери каза “да” на хеликоптер

Кейти Пери и Орландо Блум вече се похвалиха за годежа със снимка на екстравагантния си пръстен. Сега певицата разказва за сладкия начин, по който е станало.

Случило се е на Свети Валентин, ден, който според Кейти Пери е или за раздяла, или за нещо много красиво между двама души. В техния случай е било второто.

Орландо я е завел на ресторант и оставяйки я с впечатлението, че ще отидат на изложба. Вместо това обаче те се озовали пред хеликоптер. Там всъщност той я попитал важния въпрос.

Не всичко обаче минало по план.

Блум написал бележка с всичко, което искал да каже на половинката си. Другата й цел била да я разсее, докато той приготви шампанското и пръстена. Но не станало точно така. Кутийката за пръстена била твърде голяма за малкото джобче в сакото на Орландо. В опита си да я изкара от там, той скъсал плата и ударил бутилката шампанско.

“Четях бележката, която трябваше да ме разсее, но същевременно чувах, че нещо не е наред с бутилката. Шампанското беше… ами, навсякъде.” разказа Кейти.

Въпреки тази малка спънка по пътя, все пак всичко завършило добре. Тя приела предложението, а хеликоптерът кацнал на върха на сграда в Лос Анджелис, където всичките им близки ги чакали, и заедно отпразнували.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !