Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Камелия на нож с бременната Поли Генова

отпечатай новината

27.02.2019 15:11 | Видян 2372 пъти

Камелия на нож с бременната Поли Генова

Камелия е в открит конфликт с бременната Поли Генова.

Двете не си говорят повече от половин година след поредицата скандали, разразили се след края на миналия сезон на "Гласът на България". Причината била, че Поли постоянно се засягала от думите на Камелия, че е била неин беквокал преди години.

"Не е нормално постоянно да го изтъква, все едно не съм израснала професионално през годините", гневяла се Поли. Друг момент от конфликта бил, че Генова споделила в последния момент за бременността си с продуцентите.

"Аз самата не бях сигурна до последно, не виждам защо някой трябва да ми се сърди за това", била категорична Поли, а поп фолк певицата не криела задоволството си от липсата й в новия сезон.

"Ще ми диша прахта тя", заканила се Камелия пред хора от екипа, очевидно подразнена от интервю на колежката й, в което Поли намекна, че отборът на Камелия в миналия сезон е бил най-слабият.

Всъщност първоначалната идея на продуцентите била тази година да минат без двете дами. Но рейтингът на Камелия наклонил везните в нейна полза. От самото начало чалгарката била посрещната на нож от останалите членове на журито. Иван Лечев тотално отричал поп фолка и се дразнел от всичките му представители.

Единствено Графа се опитвал да приобщи Камелия, но и той смятал, че мястото й не е в това предаване. Самата тя обаче има самочувствие, че заслужава всеки лев от хонорара си, тъй като има опит, а не крие и че е ходила при вокален педагог и може да изпее и оперна ария, предават от България днес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !