Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Майкъл Медсън снима италиански филм у нас

отпечатай новината

28.02.2019 10:32 | Видян 1280 пъти

Майкъл Медсън снима италиански филм у нас

Любимецът на Куентин Тарантино – Майкъл Медсън отново е на българска земя. Холивудският ас пристигна у нас за снимките на нова италианска продукция, около която всички подробности се пазят в строга тайна.

От няколко дни звездата от „Глутница кучета“ се подвизава в централен столичен хотел и отскача до студиата на „Ню Бояна“, където се върти камерата. Медсън успя тематичино да похапне и италианска храна в България. Лео  Бианки го нагости с пица. "Това е най-хубавата пица, която съм ял някога", казал Майкъл на бившия член на журито на Masterchef. С това се похвали самият Лео пред "Монитор".

Докато спазва отговорностите си към продукцията от Ботуша, Медсън успя да отхвърли и още един ангажимент в София. Заедно с Магърдич Халваджиян и екипа му, той засне промо за филма „Welcome to Acapulco“, чиято премиера е на 12 март. С лентата родната компания Open Frames, част от Global Group на братята Халваджиян и Асен Чанков, атакува световния пазар. Партньор в реализацията е американската Golden Ceiba.

Снимките на екшъна се състояха през 2016-та в Мексико, а в каста се разписаха още звездите Уилям Болдуин и Пол Сорвино

„Майкъл Медсен е абсолютен пънкар, той нямаше никакви претенции в условията за комфорт на сет. Синът ми дойде за 10 дни, надушиха се, той хареса очилата му и на финала Бебо му ги подари”, разказа тогава пред „Монитор“ Халваджиян.

Сюжетът на „Welcome to Acapulco“ се върти около безобиден програмист, който хваща самолета на път към изложение за видео игри в Ню Мексико. Животът му се преобръща, когато осъмва в Мексико с мистериозна пратка в багажа и постепенно осъзнава, че от младоженец се е превърнал в мишена за ЦРУ. А шеф на Агенцията е именно Майкъл Медсън. Режисьор е Гийермо Айвън, а сценарият е дело на Gари Чарлз.

2016-та година за Майкъл Медсън беше белязана от българско кино, след като той се снима и в режисьорския дебют на Асен Блатечки „Бензин“, където играе баща на самия Блатечки. Продукцията се снима у нас, а звездата успя да направи сцените си за рекордно кратко време - само за ден.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !