Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Елза Парини помага на Мейзер

отпечатай новината

28.02.2019 16:08 | Видян 1334 пъти

Елза Парини помага на Мейзер

Най-известният мъж в женски дрехи у нас - Елза Парини се обърна с молба за помощ към многобройните си приятели в социалните мрежи.

От името на Анита Мейзер, която отново търка наровете в Сливенския затвор, Елза моли феновете си да спасят 12 домашни котки, които са на съкилийничка на Мейзер в панделата.

Ето какво написа Парини:

Здравейте на всички! Апелирам за вашето внимание от името на Анита Мейзер.

Тя е затвора в Сливен и се опитва да спаси 12 домашни котки, които са собственост на друга лишена от свобода жена в Сливен. Жената (българка) е от Свищов и е отглеждала сама животинчетата. Няма кой да се грижи в момента за котетата и СПЕШНО търсим временен подслон за тях. За около 3 години, като този или тези, които поемат ангажимент ще получават издръжка за храна, ваксини и други консумативи от собственичката.

Мяукащите домашни любимци са питомни и възпитани, те са 7 мъжки, 5 женски, кастрирани, с паспорти, 2 ангорски, 5 едри европейски късокосмести и 5 обикновени котки. Моля, сериозните и загрижени за животните хора (по възможност от Свищов или района) да се  свържат с мен на лично съобщение.

Дано успеем да помогнем на животните и на тяхната собственичка, защото тя е много притеснена за съществуването им и плаче всеки ден за тях. Жената е самотна и няма на кого да разчита освен на нашата помощ. От името на Анита ви благодарим предварително", пише загрижената Елза.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !