Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Любовта от екрана и в живота: Луси Бойнтън и Рами Малек

отпечатай новината

28.02.2019 17:58 | Видян 2270 пъти

Любовта от екрана и в живота: Луси Бойнтън и Рами Малек

Луси Бойнтън и Рами Малек бяха една от най-ярките двойки на Оскарите. Именно в онази тържествена вечер стана напълно ясно, че двамата актьори се срещат.

До този момент те са засичани заедно от началото на миналата година, но така и не бе съвсем сигурно, че двамата стоят един до друг и в живота.

Те се срещат на снимачната площадка на „Бохемска рапсодия“, като Бойтън влиза в образа на Мери Остин – муза и любовница на Фреди Меркюри.

Двамата са забелязани заедно още от януари 2018 г. Тогава е първото им публично представяне на парти, посветено на новата колекция на Alexa Chung.

Месец по-късно Рами и Луси са на партито Super Bowl Party в Минеаполис. Отново заедно са и през март на колекцията на Miu Miu в Парижката седмица на модата. Нито Рами, нито Луси показваха чувствата си тогава на публично място.

Чак през април Us Weekly, позовавайки се на източник близък до актьорите, предположи, че Рами Малек и Луси Бойнтън са заедно. Тогава изданието отбеляза, че всъщност Рами бил толкова влюбен, че постоянно я посещавал в Лондон.

През ноември 2018 Малек и Бойнтън отново се появиха заедно на Governors Awards, но не показаха никакви признаци, че между двамата прехвърчат романтични искри.

Затова пък на тазгодишните награди „Оскар“, Рами излезе на сцената за да вземе златната статуетка, като преди това целуна своята половинка. На сцената той ѝ благодари и я нарече свой съюзник и любов.

Източник: tialoto.bg
Снимки: Reuters



автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !