Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Гери-Никол прекали с фотошопа

отпечатай новината

06.03.2019 13:22 | Видян 2685 пъти

Гери-Никол прекали с фотошопа

Гери-Никол официално откри сезона на разголените задници и провокативните снимки! Пролетта този път подрани и заедно с щъркелите се връщат на показ пищните форми и белите зъби.

В нова порция секси кадри варненката кърши снага в електриково-жълта спортна премяна от клин (перфектно очертаващ възпятата "дупара") и бюстие, под което се крият... вие знаете какво. Всъщност гърдите не си ги крие толкова усърдно.

Мрежата още е нажежена от онези кадри, на които бомбите й се виждаха перфектно през прозрачен плат. На другите кадри Гери-Никол е по скъпо и бляскаво боди, което набляга на достойните за всеки рап клип задни части.

Певицата завърши гимназия преди по-малко от две години, но никой не може да й даде възрастта. Не изглежда по-малка - точно обратното. Феновете коментират, че мяза по-скоро на добре поддържана 30-годишна дама, отколкото на маце, което доскоро се е наричала "тийн".

Кадрите са здраво обработвани - толкова здраво, че е прекалено и изглежда смешно. В опит и без това белите зъби на Гери-Никол да се "светнат" се получава плачевен резултат.

Приличат на зъбите на един от най-известните ни футболисти, за когото обаче няма смисъл да се пише, защото трудно понася славата и ще запазим името му в анонимност, пише България Днес.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !