Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Ким се разходи полугола из Париж

отпечатай новината

08.03.2019 13:57 | Видян 1679 пъти

Ким се разходи полугола из Париж

Тя е модна икона и обича да провокира с визията си. И ето че Ким Кардашян не разочарова и този път, като събра очите на минувачи, пременена в прозрачен костюм в леопардов принт. Хубавицата не остави нищо на въображението със стайлинга си, който бе от материя на чорапогащник и я покриваше до врата.

Костюмът ѝ бе в животински принт и предполагаше липса на бельо. Гърдите и интимните ѝ части бяха покрити с по-плътна материя. За да не измръзне, Кардашян все пак си бе взела палто и шапка.

38-годишната звезда за втори път посещава града след обира, който преживя през 2016 г. Тогава трима маскирани мъже нахлуха в дома ѝ и я заплашиха с пистолет в главата, като си тръгнаха с бижута за над 10 млн. евро. Брюнетката бе в пълен шок и веднага събра децата си и се прибра в САЩ.

Тя се осмели да посети френската столица едва миналата година през юни, когато бе ВИП-гост на Седмицата на модата в Париж.

„Имам толкова много специални спомени в Париж. Надявам се това пътуване да се запълни със още специални спомени, за да си припомня магическите неща, които накараха мен и Кание да се влюбим в града преди време“, коментира в собственото си риалити шоу тогава Ким.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !