Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Глория с нов албум през май

отпечатай новината

19.03.2009 16:00 | Видян 17649 пъти | Гласували 3

Глория с нов албум през май

Дългоочакваният нов албум на примата на поп-фолка Глория най-вероятно ще се появи на музикалния пазар през месец май. Всички песни, които ще бъдат включени в него вече са подбрани, а голяма част от тях и записани в студиото на “Пайнер”. Глория уверява, че това ще бъде уникален музикален проект, който със сигурност ще зарадва многобройните й фенове.

Почти едновременно с музикалния диск, звездата на телевизия “Планета” подготвя и нов видеоалбум, който ще събере най-добрите клипове на Глория от последните години. Пролетта е един от любимите сезони за Глория и затова тя е избрала именно тогава да зарадва ппочитателите си с новия си албум. Преди това, на 20 март, тя ще представи някои от новите си песни на голямото Пролетно Будилникъ парти в английската столица.

Българската общност в Лондон с нетърпение очакват новата си среща с Глория и нейните най-големи хитове. Няколко дни преди да отпътува за Великобритания, певицата бе удостоена с новоучреден приз от нов български музикален интернет сайт. Призът за най-харесвана поп-фолк певица бе връчен на шумно парти, а самата Глория благодари за наградата както на организаторите от радио “Сигнал плюс”, така и на своите фенове, които я подкрепят вече 15 години.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !