Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Елтън Джон издава автобиография

отпечатай новината

11.03.2019 12:39 | Видян 1133 пъти

Елтън Джон издава автобиография

Сър Елтън Джон ще пусне първата си автобиография през октомври тази година, която ще разкаже „истината“ за живота му с негови собствени думи, както сам 71-годишният музикант я описва.

„Искам да ви кажа, че скоро ще излезе книга – моята първа автобиография. Нямам търпение да я прочетете, защото това е истината за мен, въпреки че толкова много книги са написани за моя милост, които нямат нищо общо с действителността. Нямам търпение да видите какво имам да ви кажа за живота си“, разказа в кратко видео в Туитър изпълнителят на Candle in The Wind.

Книгата вече може да бъде поръчана на предварителна продажба, въпреки че още няма заглавие и корица, на цена от 25 паунда в Амазон.

Новината идва малко след като супер звездата обяви, че приключва с турнетата, след края на настоящата си обиколка. Самият Елтън заяви, че го „дължи“ на децата си – Закари на осем и Илайджа на десет. „Пътувам по турнета откакто съм на 17. Но ситуацията се промени лично за мен. Децата ми имат нужда да са с мен и аз да съм с тях.

Писна ми от пътувания, въпреки че го правя по най-удобния и луксозен начин – омръзнаха ми. Докато свърши актуалното ми турне ще съм на 75. До тогава ще измисля какво искам да правя“, заяви Сър Елтън Джон преди време.

Източник: Monitor


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !