Кан вади 97-г. 7-часов филм за Наполеон

Легенда, известна на кинофилите по целия свят, основно...

На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

Мюзикълът Алиса в Огледалния свят за пръв път у нас

отпечатай новината

12.03.2019 11:03 | Видян 653 пъти

Мюзикълът Алиса в Огледалния свят за пръв път у нас

Един от най-впечатляващите световни мюзикъли “Алиса в Огледалния свят” ще бъде реализиран за пръв път на българска сцена. С амбициозната задача са се заели „Бон-Бон Мюзик“ и техните талантливи малки изпълнители.

Придобили кураж след огромния успех на мюзикъла родно производство „Котешката банда”, който вече повече от година се играе на сцената на “Сити Марк Арт Център”, както и из цялата страна, екипът прие мащабното предизвикателство по романа на на Луис Карол.

В “Алиса в огледалния свят” ще вземат участие над 50 деца между 4 и 15-годишна възраст от трупата на „Бон-Бон“, които ще пеят, танцуват и ще бъдат главни актьори в спектакъла. Част от тях, които са ученици в НМУ “Любомир Пипков”,ще свирят в камерния състав на оркестъра, който ще изпълнява музикалния съпровод къмпродукцията на живо.

Режисьор на “Алиса в огледалния свят” е Бисерка Колевска - лауреат на много престижни международни награди. Хореограф е Жасмина Стоянова, а вокални педагози са Рози Караславова, Яна Балева и Елизабет Нешева.

Премиерата на “Алиса в огледалния свят” ще е на 14-ти и 15-ти март отново в „Сити Марк Арт Център“, като до края на 2019-та са планирани общо 12 представления. За любителите на това изкуство се планира и турне из страната.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !