Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Тенис инструкторът на щерките на Обама в схема за подкупи

отпечатай новината

13.03.2019 12:24 | Видян 1131 пъти

Тенис инструкторът на щерките на Обама в схема за подкупи

Инструкторът по тенис на Наташа и Малия Ан Обама и бившият футболен треньор на жените от Йейл са сред обвинените в разрастващата се схема за подкупи за прием в елитни колежи. Гордън Ернст, бивш главен треньор в Джорджтаун е получил подкупи на обща стойност повече от 2,7 милиона долара, за да уреди кандидатите за Джорджтаун като тенисисти.

Федералното разследване нарече операция Varsity Blues със замесени близо 50 души, сред които треньори, обвинени в приемане на подкупи. Актрисите Лори Лоулин и Фелисити Хъфман са сред 33 родители, обвинени, че плащат подкупи, за да запишат децата си в най-добрите колежи.

Руди Мередит, бивш главен треньор на футболния отбор на университета в Йейл, твърди, че е приел $ 400 000, за да помогне на тийнейджърите да влязат в Йейл с футболна стипендия.

Уилям Рик Сингър, който основава колежанската консултантска фирма Edge College & Career Network, е идентифициран като заподозрян организатор на схемата. Той твърди, че е организирал фотосесии за децата на клиентите си, които ги показват като спортуващи, като дори използвал фотошоп.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !