Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тита опасно близка с Галин

отпечатай новината

14.03.2019 14:43 | Видян 1839 пъти | Гласували 1

 Тита опасно близка с Галин

Бясно парти спретна певицата Тита, докато баща й е в ареста.

С широка усмивка тийнсензацията избухна в нощта на вторник срещу сряда в чалготека в Студентски град в столицата. В неделя Специализираният наказателен съд остави за постоянно в ареста нейния татко Милен Пенчев (директор на НОИ - Силистра) за източване на институцията.

Тримата са обвинени за неправомерно отпускане на максимални пенсии чрез фалшиви документи. Въпреки сложното семейно положение Тита се появи на участие в столичната чалготека, където случайно или не се оказа в компанията на фолкпевеца Галин. Той беше избрал заведението, за да отпразнува 28-ия си рожден ден, писа „България Днес“.

Двамата демонстрираха интригуваща близост, като цяла нощ не спираха да се прегръщат и целуват по бузите. На няколко пъти младата певица се сгушваше в колегата си, който я обгръщаше с големите си мускулести ръце. Двамата споделяха и едно и също сепаре, където бяха в компанията на приятели. Дори и едновременно духнаха свещичките на тортата, която е специално изработена за рожденика. Направиха и няколко дуета заедно за радост на многобройната си фенска маса.

Певицата се раздаде в танците и не даваше вид, че има някакви сериозни проблеми.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !