С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Рап легендата Grandmaster Flash с аудио-визуално шоу у нас

отпечатай новината

15.03.2019 10:17 | Видян 461 пъти

Рап легендата Grandmaster Flash с аудио-визуално шоу у нас

Смятан за един от бащите на хип-хопа Grandmaster Flash ще пристигне у нас с чисто новото си аудио-визуално шоу HIP HOP. People, Places & Things. The visual experience.

Най-запалените фенове ще могат да видят това пътуване през стилове, жанрове, имена и влияния, които са изградили неговия индивидуален звук на живо на 5 април в новото място за жива музика в София – клуб Music Jam.

За цялата хип-хоп общност по света Grandmaster Flash е икона. Кръстник и жива легенда. Влиянието му обаче далеч надхвърля рапа и хип-хопа и това личи дори само във факта, че той и групата The Furious Five бяха първите хип-хоп артисти, приети в Рокендрол залата на славата през 2007 г. Въпреки солидната кариера той не намалява темпото. През 2008 излизат меоарите му "The Adventures of Grandmaster Flash: My Life, My Beats", води седмично радио шоу и продължава да печели признание и награди.

Ден по-рано клубът е поканил да свирят на живо гръцката метъл банда Planet of Zeus. С четири албума и пет европейски турнета квартетът се е доказал и извън Балканите. Подгрявали са за метъл величия като Black Sabbath, Iron Maiden, Machine Head, Paradise Lost, Monster Magnet, Ози Осбърн.

На 6 април пък в Music Jam ще дебютират известните руски продуценти и диджеи Matisse & Sadko. Двамата братя Александър и Юри, както са истинските им имена, смело експериментират в модерната денс музика и си сътрудничат с артисти като Тиесто и Мартин Гарикс. Суперлативи за тях не пестят и авторитети като Дейвид Гета и Дон Диабло.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !