Селин Дион и Джеймс Кордън с шоу по...

Селин Дион беше поредната звезда, която сяда в колата на...

Деми Мур показа корицата на...

"Ето я: Inside Out". Това написа Деми Мур и...

Защо Гани получи амнезия и се скри по дело за проституция?

отпечатай новината

15.03.2019 16:32 | Видян 1650 пъти

Защо Гани получи амнезия и се скри по дело за проституция?

Джулиана Гани е свидетел по делото на Дани Обувката за трафик на жени, но изкусителката не се явява на него за втори път. Нещо повече – съдията по казуса я издирва под дърво и камък, докато блондинката нехае и си пуска сладникави любовни снимчици в мрежата, или пък кадри, на които би трябвало само мъжът и клиентите й да са свидетели.

Важният въпрос тук е защо Джулката се крие от правосъдието и защо не предприеме някакви стъпки, с които да изчисти изцапания си имидж, пита ХотАрена.

В началото на февруари вестник България Днес разкри, че Гани е била от момичетата на Дани, най-известната сред тях, която прибирала 1000 лева от креватен сеанс. Тогава стана ясно, че съучастникът на Обувката – Страхил Гановски, набирал девойки за бизнеса им и покрай конкурсите за красота. Такъв е бил и случаят с Джулиана, която спечели един такъв.

Оттогава насам, въпреки че скандалът стана публично достояние, и дори има доказателства, Мис Силикон не се е осмелявала да коментира нищо по темата. Дори не си направи труда да отрече информацията поне чрез профилите си в социалните мрежи. За сметка на това не спира да ни прави свидетели на лигавите си селфита и снимки.

А считаме, че не й прави добра услуга тиражирането на името й като компаньонка… А че е такава не го твърдим ние, а прокуратурата.

Вчера стана ясно, че моделката за втори път е отсвирила процеса срещу сочените за нейни сводници. Тя трябваше да се яви като свидетел, жертва на трафик на хора. В обвинителния акт е посочено, че тя и още няколко момичета са работили като проститутки за Даниел Буруджиев – Обувката и хората му.

На първото заседание преди месец Джулиана се е оправдала за отсъствието си с твърдението, че има ангажименти в Нова телевизия. От медиите изпращат официално писмо, в което отричат това. По лична карта Гани се води, че живее при майка си. Потърсена на въпросния адрес, родителката й заявява, че няма представа къде се намира неследничката й, тъй като са във влошени отношения.

За да проследят къде точно се намира, ще се наложи да се поразровят в справки с телефонните й разговори. Ако не успеят да я издебнат на някоя нейна изява, като нищо може да бъде обявена за издирване.

Това, че се крие от правосъдието, навежда до мисъл, че може би има от какво да се притеснява и има нещо гнило, което премълчава и не желае да излезе на яве.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !