Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мутри с бухалки заплашвали шеф Ангелов

отпечатай новината

15.03.2019 17:31 | Видян 1874 пъти

Мутри с бухалки заплашвали шеф Ангелов

Сцена като от екшън филм се разиграла в един от двата столични ресторанта на шеф Ангелов, узна HotArena.

Страховити маскирани и въоръжени с бухалки типове нахлули с взлом в заведението на водещия на Хелс Китчън и засипали със заплахи кулинаря, служителите му и хранещите се преспокойно вътре клиенти.

Шокът бил огромен, в ресторанта настанала грандиозна суматоха и всеки гледал да се спасява самостоятелно. Впоследствие обаче се оказало, че бруталната сцена е нелепа грешка. Става дума за сбъркан адрес на поръчковото нападение, пише Ретро.

Малко след като мутрите напуснали ресторанта на Ангелов в столичния квартал Лозенец, той научил, че те всъщност преследвали негов съсед. Въпросният господин обитавал апартамент в сградата, който се намира над заведението. В паниката той напуснал жилището си и хукнал ужасен да тича, като инстинктът му го завел в имота на готвача.

Тъй като усетил, че там вероятно е пълно с хора, влязъл през страничната врата, направил няколко кръга между масите и излязъл от парадния вход. Нападателите обаче го последвали.

По думите на шефа един от двамата гангстери, „арогантен и смел“, го последвал в салона на ресторанта. След реакция на персонала, нападателите решили, че нямат място там и избягали.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !