Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Лео Ди Каприо излиза само с жени до 25

отпечатай новината

19.03.2019 17:33 | Видян 1500 пъти

Лео Ди Каприо излиза само с жени до 25

Секс символът на Холивуд Леонардо Ди Каприо ще се окаже най-ревностният привърженик на младите красавици. Без да го обявява публично през годините актьорът доказа, че до него може да застане само жена на възраст до 25 години.

В момента носителят на „Оскар“ се среща с Камила Мороне, на 21, и изглежда, че нещата около тях вървят добре, но според списание OK е добре да се види дали двамата ще останат заедно, когато красавицата премине тази възраст.

И докато годините на актьора растат и вече са 44, възрастта на неговата партньорка не трябва да надвишава 25.
Дали зад решението да не създава семейство и деца не се крият творчески амбиции или факта, че баща му се е разделил с майка му, когато Лео е едва на годинка?

Ясно е обаче, че актьорът има точно определен вкус за жените – дълги крака и руса коса. Сред известните му гаджета са Бриджит Хол, Кристен Занг, Хелена Кристенсен, Ева Херцигова, Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Блейк Лавли.

Освен това, спекулира се, че единствената му истинска любов е неговата колежка от „Титаник“ Кейт Уинслет. Разбира се, и двамата не коментират слуховете, но разкриват, че са много добри приятели.


Източник: monitor




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !